tiistai 3. maaliskuuta 2015

Luumimuki - K18 -

Meillä on melko paljon muumimukeja. Emme keräile niitä varsinaisesti, mutta niitä on meille kerääntynyt. Tämä postaus ei kuitenkaan kerro niistä vaan muumimukimenetelmästä.

Kokoelman arvokkaimmat vitriinissä

Vammaiset harrastavat siis seksiä. Anteeksi, jos tämä tulee joillekin yllätyksenä. Kavereiden kanssa olemme viimeaikoina puhuneet siitä, kuinka vammaiset sitä pystyvät harrastamaan. "Kaikilla on oikeus omaan seksuaalisuuteen ja sen toteuttamiseen," sanotaan sopeutumisvalmennuskursseilla ja vammaiset laitetaan maalaamaan omaa seksuaalisuuttaan. Käytännön asioista ei kuitenkaan puhuta edes näillä kursseilla siihen liittyvällä luennolla.  

Olen ollut parisuhteissa aina se lievemmin vammainen. Olen silti hyvin jäykkis ja liikuntarajoitteinen. Kaverit aina luulevat, että olen villi ratsastaja. Nyt on totuuden hetki: yritetty on, mutta ei ole helppoa eikä lonkkakipujeni vuoksi nautinnollista. Vauvan teko ei siis alunperinkään ollut helppoa. Päädyimme hyvin pian käyttämään muumimukimenetelmää. 

Kaveri postasi juuri kuvan, kuinka hedelmättömyys näkyy vieraiden silmiin.

Kuvakollaasin kuviin kommentoisin:
  • tuskin kukaan uskoi meidän harrastavan noin kiihkeästi seksiä
  • aikatauluttaminen ja seksin harrastaminen useasti ovulaation aikoihin oli hirveää henkisesti, nautinto katosi kummaltakin sen pakonomaisuudessa - kolme vuotta ovulaatioita taisi täyttää tämän pariskunnan aviolliset velvoitteet...
  • vastaanotolla masennus todella iski - ei tiedosta vaan kohtelusta
  • monisikiöraskaudet ovat yleisempiä, mutta meidän kohdalla kaikki tehtiin varmistellen, ettei niin käy
  • olihan niitä lääkkeitä, mutta minusta se oli melko helppoa ja vaivatonta
Välillä jo ajattelin olevan a-seksuaali, kun kolmen vuoden jatkuvan pakkoseksin jälkeen, mikään ei oikein innostanut. Päätimme, ettei asiasta kannata ottaa paineita ja nykyään olen kai yhtä normaali seksuaalikäyttäytymisessä kuin pienen lapsen välillä väsynyt äiti on. 

Tärkeintä nykyään seksissä mielestäni on toisen huomioiminen, yhteiset fantasiat ja edes hieman liikkuvat kädet. Niinkuin monet seksuaaliterapeutit noilla kursseilla jankkaavat: "seksissä tärkeintä ovat mielikuvat ja ajatukset". Yhdyn tähän ;)

Kavereiden kanssa kävimme myös paljon keskustelua, jos tarvitsisi avustajaa oman seksuaalisuutensa toteuttamiseen. Kukaan meistä ei haluaisi sekaannuttaa hyviä avustajiaan niin intiimiin asiaan. Aihe lähti, koska Kynnys ry. järjestää toukokuussa koulutusta henkilökohtaisten avustajien työnantajille sekä erikseen henkilökohtaisille avustajille aiheesta. Aiheena asia on hieno, mutta todella arka. Jotta tätä tabua saataisiin purettua, halusin avautua. 

Hypoteettisia pohdintoja tähän avustajan käyttöön liittyen Luumimamman ja Luumipapan parisuhdetta ajatellen: 
  • Jos Luumimamma ei anna tarpeeksi usein, onko Luumipapalla oikeus pyytää avustajaa auttamaan itsetyydytyksessä?
  • Olisiko edellä mainittu Luumimamman pettämistä avustajan kanssa?
  • Saako Luumipapalle olla väliä, onko tämä avustaja mies vai nainen? 
  • Voiko työvoimatoimiston sivujen kautta palkata erikseen avustajan keikkalaiseksi vain tällaisia tilanteita varten?
Pohdinnoista huolimatta, emme halua sekaantua muihin yksilöihin tahi lajeihin. Meillä uskaltaa edelleen juoda muumimukeista, koska ne eivät ole tähän menetelmään parhaita. Posliini saattaa jopa tappaa siittiöitä - väitettiin jollain sivustolla vuosia sitten. 
Tärkein niistä on rakkaus. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti