perjantai 4. syyskuuta 2015

Luumitalon arkea osa 2. Päivät

12.00 Lounaan ja pottailun jälkeen meillä käydään päiväunille. Kotona ollessa puetaan hoitopöydällä housut ja Tahmatassumme tallustaa parvekkeen ovelle. Avustaja nostaa Tahmatassun vaunuihin ja kiinnittää vyöt. Luumimamma heiluttaa vaunuja ja laulaa hetken. Tuhina alkaa. 

Vaunuilua Pariisissa

Tunti aikaa tehdä asioita rauhassa. Makselen laskuja ja avustaja letittää hiukseni. Sitten vaunut heiluvat heräämisen merkiksi.

13.00 Avustaja hakee pöpperöisen pienen vaunuista ja tuo äidin syliin sohvalle. Siinä hetki ihmetellään. Hyvä hetki leikata vaikka neidin kynnet. Avustaja pitää Tahmatassun kätösen oikeassa kohdassa ja mamma napsii kynnet sopiviksi. 

Sitten alkaakin tulla vauhtia ja leikitään rakentelemalla torneja tai duploja. 
Touhuiluja Iso-Ämmillä Roissa heinäkuussa 2015.

14.00 ehdotan välipalaa ja neiti tepastelee heti jääkaapin lähistölle. Vahva vaatimus "oppaa". Eli viiliä ja itsetehtyä marjasoppaa. Sitten taas pottaillaan. 

15.00 isi saapuu töistä ja Sävel rientää auttamaan isiä kenkien riisumisessa. Äidin avustaja auttaa tytöille ulkoiluvaatteet. Avustaja lähtee kotiinsa ja Tahmatassu kapuaa Luumimamman syliin ja ajelemme lähipuistoon katsomaan, jos tuttuja kavereita löytyisi. 

Kavereiden kanssa puistoissa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti